| --=Hayko Cepkin=-- | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Admin Admin
Mesaj Sayısı : 118 Yaş : 28 Nerden : SİNCAN/ANKARA Kayıt tarihi : 25/05/08
| Konu: Geri: --=Hayko Cepkin=-- C.tesi Haz. 14, 2008 12:59 pm | |
| Boşluk
ne eğri ne doğru gücüm kalmadı ellerimden uçtu biri almadı yüce dağlar aştım yine olmadı ne çiçekler gördüm tadı almadım
görmez oldu gözüm elimde tutmaz bıraktığın herşey yerinde durmaz görmez oldu gözüm elimde tutmaz söylediğin yalan yerini bulmaz
bedduadır sana bütün sözlerim inanmazsın ama yolun gözlerim
görmez oldu gözüm elimde tutmaz bıraktığın herşey yerinde durmaz görmez oldu gözüm elimde tutmaz söylediğin yalan yerini bulmaz | |
|
| |
Admin Admin
| Konu: Geri: --=Hayko Cepkin=-- C.tesi Haz. 14, 2008 12:58 pm | |
| Seninki Dert mi
içimden bir ses uyanma diyor başlayan herşey şimdi bitiyor
içimden bir ses uyanma diyor başlayan herşey şimdi bitiyor
susamış dilim bir damla su verdiii seven sen olunca uyanmak istedim | |
|
| |
Admin Admin
| Konu: Geri: --=Hayko Cepkin=-- C.tesi Haz. 14, 2008 12:57 pm | |
| Son Kez
gölgemden gölgen koptu hem de çok derinden dertliyim sesin yok tenin yok sessizlik son kez tüm o sevgilerimi geri ver bırak yoruldum çok yolun açık olsun kimse geri dönmez
son kez gölgemden gölgen koptu hem de çok derinden dertliyim sesin yok tenin yok sessizlik son kez
herşey biter sen mi kaldın bir yalnız herşey diner yeter ki sen zamanı ver o sevgilerimi geri ver bırak yoruldum çok yolun açık olsun kimse geri dönmez
herşey biter sen mi kaldın bir yalnız herşey diner yeter ki sen zamanı ver | |
|
| |
Admin Admin
| Konu: Geri: --=Hayko Cepkin=-- C.tesi Haz. 14, 2008 12:56 pm | |
| | |
|
| |
Admin Admin
| Konu: Geri: --=Hayko Cepkin=-- C.tesi Haz. 14, 2008 12:56 pm | |
| | |
|
| |
Admin Admin
| Konu: Geri: --=Hayko Cepkin=-- C.tesi Haz. 14, 2008 12:53 pm | |
| Hangimiz Masumuz?
Kimbilir nerde kirlendi Kimbilir nerde fişlendi Gözün tam açık olsada Hergün bir damlan pislendi
İnan senin için sözlerim Dinlemek istersen bak beklerim Önemsiz değil kimse hayatta Bugünü yarını bil isterim
Gör hangimiz tam masumuz İmkanı bile yok Söyleme tertemiz olduğunu bana | |
|
| |
Admin Admin
| Konu: Geri: --=Hayko Cepkin=-- C.tesi Haz. 14, 2008 12:53 pm | |
| Hüzünle Karışık
bana yol ver bana iyi bak son vedadır sana son kez sana 1 söz son defadır bana yol ver bana iyi bak son vedadır sana son kez sana 1 söz son defadır bırak aksın sel sular can evımden vurdular bana kalsın dar duvar ezılır elbet can cıkar. | |
|
| |
Admin Admin
| Konu: Geri: --=Hayko Cepkin=-- C.tesi Haz. 14, 2008 12:52 pm | |
| Yalnız Kalsın
Gömdün sandın gittiğinde Bir demet çiçeğim bile yok Toprak kaldım gittiğinde Filiz verdim de suyu yok
Yalnız kalsın dediğin diline Bedduadır sesinin teline
Gömdün sandın gittiğinde Bir demet çiçeğim bile yok Toprak kaldım gittiğinde Filiz verdim de suyu yok
Yalnız kalsın dediğin diline Bedduadır sesinin teline
Let's face it Robbery rising We're all bad all, bad all faces We're all beaten We've seen anybody rise at We're all the rise at We're all the We're all the passion We're all the bad seeds We're all bad all, bad all feces We're all beaten We've seen anybody rise at We're all the rise at | |
|
| |
Admin Admin
| Konu: Geri: --=Hayko Cepkin=-- C.tesi Haz. 14, 2008 12:50 pm | |
| Siren
Kimin Evindeyim Elimde Bir Kırık Bitik Şişe İçindeydi Canım kendim kırıp Unuttum Gizlice Kimler aldıysa bulup sakın geri getirmeyin Beni kimler sorduysa sizi görüp gülüp gitti deyin
Çekilin görmem körüm ben Onun için bu dünyayı ben ezerim geçerim Özümdür dönmem sözümden Bu Yüzden bu dünyada ben sevilir severim
Kimin elindesin , unutuldun mu sende sinsice?? çözüm sende canım zor mu geldi bu sonsuz bilmece?? | |
|
| |
Admin Admin
| Konu: Geri: --=Hayko Cepkin=-- C.tesi Haz. 14, 2008 12:49 pm | |
| Ben Gideyim
ah çeker bu yürek ah canım sen bilmezsen kim bilir zor zamanlar gördüm ah canım söyleyemem dert benimdir su gibidir berakktır bu gönül kana kana içli gelir kor alevler yaktı bu gönül söndürmeye kim gelir
ateşini gördüm yandım yanında kor ettim yalanını bildim bak en sonunda öğrendim
çok sevmeyi isterdim ah canım yol vermedin ben neyleyim tuz basmadan yarama ah canım görünmeden ben gideyim
ateşini gördüm yandım yanında kor ettim yalanını bildim bak sonunda öğrendim | |
|
| |
Admin Admin
| Konu: Geri: --=Hayko Cepkin=-- C.tesi Haz. 14, 2008 12:47 pm | |
| Zaman Geçti
çok zaman geçti üstünden çok zaman geçti üstünden çok zaman geçti üstünden
ağır ağır ölür beden arama yoktur neden bulursun kendiliğinden bir yol keşke dinlesen beni kimler üzdüyse seni unut geçmişi geriyi sen ol
çok zaman geçti üstünden çok zaman geçti üstünden
ağır ağır ölür beden arama yoktur neden bulursun kendiliğinden bir yol keşke dinlesen beni kimler üzdüyse seni unut geçmişi geriyi sen ol
çok zaman geçti üstünden çok zaman geçti üstünden çok zaman geçti üstünden çok zaman geçti üstünden çok zaman geçti üstünden çok zaman geçti üstünden | |
|
| |
Admin Admin
| Konu: Geri: --=Hayko Cepkin=-- C.tesi Haz. 14, 2008 12:46 pm | |
| Yarası Saklı
kurtarın beni tutun elimden düşmeden kollayın beni korkar oldum ben herşeyden
unutmam seni çok acı verdin giderken hala çok yeni yarasi sakli derimde
yok mu bunun ilacı? | |
|
| |
Admin Admin
| Konu: Geri: --=Hayko Cepkin=-- C.tesi Haz. 14, 2008 12:45 pm | |
| KAOS
Bir sen var oldun Bir sen doğru oldun Bir tek sen varsın Bir sen çok oldun
Suratın iğrenç kimlerden söyle yüz buldun Vücudun kireç söyle böyle mi mahvoldun
Suratın iğrenç kimlerden söyle yüz buldun Vücudun kireç söyle böyle mi mahvoldun
Bir sen var oldun Bir sen doğru oldun Bir tek sen varsın Bir sen çok oldun
Suratın iğrenç kimlerden söyle yüz buldun Vücudun kireç söyle böyle mi mahvoldun | |
|
| |
Admin Admin
| Konu: Geri: --=Hayko Cepkin=-- C.tesi Haz. 14, 2008 9:25 am | |
| Ölüyorum(allah rahmet elesin ) Unutulur mu gökyüzü Yitirir miyim bu gül yüzünü Birer birer neyim kalır geriye baksam da Solar mıyım gündüz gece Güneşim yoksa bu son hece Birer birer neyim kalır geriye baksam da Zehirlendi dudaklarım Çocukken nasıl ağlardım Birer birer neyim kalır geriye baksam da Ne kaldı bak ellerimde Biliyorum gülüyorsun Her adımımda derine Ölüyorum... Törpülenmiş tırnaklarım Güçsüzdüm ben de avlandım Birer birer neyim kalır geriye baksam da Her şeyim olmuş bilmece Çözdükçe gördüm işkence Birer birer neyim kalır geriye baksam da Bir başıma kaldım şimdi Nerde hata yaptım bilmem ki Birer birer neyim kalır geriye baksam da Ne kaldı bak ellerimde Biliyorum gülüyorsun Her adımımda derine Ölüyorum... | |
|
| |
Admin Admin
| Konu: Geri: --=Hayko Cepkin=-- C.tesi Haz. 14, 2008 9:20 am | |
| Fırtınam
çoban oldum gidiyorum yapayalnız bu diyardan kırbacını vurma yüzüme düşünür halim zor aah düşünür halim zor aah
kar'ın oldum eriyorum güneş olma yamacımda ırmağın olurum senin sularım önünde durma
yolum uzun gör güzelim vakit doldu ben gideyim küçük yaşta ağlar oldum fırtınamsın benim sen estikçe ben titrerim
çoban oldum gidiyorum yapayalnız bu diyardan kırbacını vurma yüzüme düşünür halim zor ah düşünür halim zor ah
karın oldum eriyorum güneş olma yamacımda ırmağın olurum senin sularım önünde durma
yolum uzun gör güzelim vakit doldu ben gideyim küçük yaşta ağlar oldum fırtınamsın benim sen estikçe ben titrerim
yolum uzun gör güzelim vakit doldu ben gideyim küçük yaşta ağlar oldum fırtınamsın benim sen estikçe ben titrerim | |
|
| |
Admin Admin
| Konu: --=Hayko Cepkin=-- C.tesi Haz. 14, 2008 9:19 am | |
| Bertaraf Et
Altı üstü 5 metreydi ,dertlerinin birikimi Belki biter dedin ama sen kaparsan gözlerini Bertaraf et her şeyini kıymetini kısmetini Belki yarın gelir ama bugün seni sevmedi ki
Altı üstü 5 metreydi ,dertlerinin birikimi Belki biter dedin ama sen kaparsan gözlerini Bertaraf et her şeyini kıymetini kısmetini Belki yarın gelir ama bugün seni sevmedi ki | |
|
| |
| --=Hayko Cepkin=-- | |
|