| --**--HEPSİ--**-- | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
PıtıR<3 Admin
Mesaj Sayısı : 100 Yaş : 28 Nerden : ***cemremin kalbinden*** Kayıt tarihi : 25/05/08
| Konu: Geri: --**--HEPSİ--**-- C.tesi Haz. 14, 2008 9:11 pm | |
| mum Her zaman ki gibi,sözünü tutmadın Aramanı bekledim Hani sana güvenebilirdim,ama ben Yanılmanı istedim Yalancının mumu sönmeli Bu defa şansın hiç gülmedi
Yüzündeki süslü maskeyi çıkardım Seni gördüm buna çok üzüldüm Kafamdaki resme benzemiyor artık Kalbimde eriyip bittin Yüzündeki süslü maskeyi çıkardım Seni gördüm buna çok üzüldüm Kafamdaki resme benzemiyor artık Kalbimde sönüp gittin
Çok üzüldüm, maskeyi çıkardım
Söylesene aklın nerede Hiç mi düşünmedin sonunu? Soracağım olsun yine de Şimdi pişman oldun mu? Pişman oldun mu,Pişman oldun mu?... | |
|
| |
PıtıR<3 Admin
Mesaj Sayısı : 100 Yaş : 28 Nerden : ***cemremin kalbinden*** Kayıt tarihi : 25/05/08
| Konu: Geri: --**--HEPSİ--**-- C.tesi Haz. 14, 2008 9:10 pm | |
| kolay mı sevmek
Hop hop dur bakalim Öyle hemen havalara girme Aceleye gelmez Ask dedigin ruhlarin işi Kalbime girmek böyle kolay olmaz
Kolay mi sevmek,söyle Bi kalbe girmek,gizlice Kolay mi gözlerine,bakinca erimek
Hoslandim senden belki birazcik Ama bana zaman ver Seni hemen sevemem (Zor askina inanmak) Hop hop hop hop hop
Zora gelmez kolay olmaz Ikisinin arasi kalbimin havasi Seviyorsan beklersin Üzerime hiç gelmezsin Seviyorsan küsmezsin Beni anlar dinlersin | |
|
| |
PıtıR<3 Admin
| Konu: Geri: --**--HEPSİ--**-- C.tesi Haz. 14, 2008 9:09 pm | |
| Kafana Takma
Kafana takma dur, yüreğini dinle Kafana takma hiç, yüreğini dinle Kafana takma dur,yüreğini dinle Sustur herşeyi yüreğini dinle
Sustur niye?Anlat gitsin Aksın kinin, derdin bitsin Değmez kimse üzülüp durmasak derdini Seni terketti, belki de iyi etti Değmez, aşkına layık mıydı da Sana değer veriyorsa bırak
Yeter düşündüğün, ama sevdim Yeter üzüldüğün, çok sevdim Yeter kırıldığın, hayat beklemez(2)
Kafana takma dur, yüreğini dinle Kafana takma hiç, yüreğini dinle Kafana takma dur,yüreğini dinle Sustur herşeyi yüreğini dinle
Sustur niye?Anlat gitsin Aksın kinin, derdin bitsin Değmez kimse üzülüp durmasak derdini Seni terketti, belki de iyi etti Değmez, aşkına layık mıydı da Sana değer veriyorsa bırak
Yeter düşündüğün, ama sevdim Yeter üzüldüğün, çok sevdim Yeter kırıldığın, hayat beklemez(2)
Kafana takma dur, yüreğini dinle Kafana takma hiç, yüreğini dinle Kafana takma dur, yüreğini dinle Sustur herşeyi yüreğini dinle | |
|
| |
PıtıR<3 Admin
| Konu: Geri: --**--HEPSİ--**-- C.tesi Haz. 14, 2008 9:09 pm | |
| kaç yıl geçti ardan
Kaç yıl geçti aradan ayrı ayrı Bitsin artık bu hasret buluşalım gayrı 2x
Nolur sormasınlar bana Nolur söyletmesinler derdimi Saklarım ben onu kendime Yerim kendi kendimi
Akıyorsa yaşlar gözümden dinmiyorsa bitürlü gece gündüz karardıysa bütün dünyam Vardır elbet bir sebebi
Kaç yıl geçti aradan ayrı ayrı Bitsin artık bu hasret buluşalım gayrı 4x
Benim bütün derdim özlem Biliyorum kavuşur böyle seven Biz bir elmanın iki yarısıyız O en çok sevdiğim ve ben
Akıyorsa yaşlar gözümden dinmiyorsa bitürlü gece gündüz karardıysa bütün dünyam Vardır elbet bir sebebi
Kaç yıl geçti aradan ayrı ayrı Bitsin artık bu hasret buluşalım gayrı 4x | |
|
| |
PıtıR<3 Admin
| Konu: Geri: --**--HEPSİ--**-- C.tesi Haz. 14, 2008 9:07 pm | |
| hanimiş
Oda bir gün büyüyecek Tıpış tıpış yürüyecek Oda bir gün büyüyecek Sevmesini öğrenecek
Vah vah hanimiş benim koca bebeğim Uyusunda büyüsün adam olsun görelim
İstediğin her şey ayağına gelmez Ağlamayan bebeğe kimse mama vermez
Annene hiç benziyor mu? Dön yüzüme iyice bak Ruh yaşımız tutmuyor Yetti seni pışpışlamak
Oda bir gün büyüyecek Tıpış tıpış yürüyecek Oda bir gün büyüyecek Sevmesini öğrenecek
Vah vah hanimiş benim koca bebeğim Uyusunda büyüsün adam olsun görelim
İstediği herşey ayağına gelmez Ağlamayan bebeğe kimse mama vermez
Annene hiç benziyor mu Dön yüzüme iyice bak Ruh yaşımız tutmuyor Yetti seni pışpışlamak
Ah bir anlayabilsem senden ne istediğimi Sana güvenebilsem Ah bir inanabilsem Kendi kanatlarınla uçmayı artık öğren Ahh anlayabilsen
Nakarat (ye ye)
Aşk senden birkaç adım uzak Önünde çok yol var daha aşılacak Gittiğin her yerde elini tutacak Birini bulmazsan işin zor olacak | |
|
| |
PıtıR<3 Admin
| Konu: Geri: --**--HEPSİ--**-- C.tesi Haz. 14, 2008 9:06 pm | |
| gitme
İlk giden sen değilsin korkma Alıştım yalnızlığa
Sende git terket beni Ölmem ya bu acıyla İhanet kaderim sanki Alıştım yalnızlığa
Gitme diye yalvarsam boşuna Senin gözün dışarda Bitti biliyorum aslında Kalbin başkasıyla
Gitme diye yalvarsam Boşuna senin gözün dışarda İlk giden sen değilsin korkma Alıştım yalnızlığa
Korkuyorum gelen günden Her gün daha fazla Elimde değil nefretim Büyüyor insanlara | |
|
| |
PıtıR<3 Admin
| Konu: Geri: --**--HEPSİ--**-- Cuma Haz. 13, 2008 10:50 pm | |
| gecelerce
Yokluğunda öğrendim Her insan tek başına Yalnızlık Kaderimiz Sensizlik öğretti Her insan bir başına Yanlızlık kaderimiz
Seni benim kadar seven Bir başkasını bulamazsın Elinde değil unutamazsın
Gecelerce bekledim Gelirsin diye Gözlerim yollarda Gelmedin bile bile
Gecelerce bekledim Ararsın diye Telefonum hiç çalmadı Aramadın bir kez bile | |
|
| |
PıtıR<3 Admin
| Konu: Geri: --**--HEPSİ--**-- Cuma Haz. 13, 2008 10:50 pm | |
| dün tattın
Duyduğum doğruysa eğer Benden doğruyu duymaktan başka Birşeycik istemeyen biri var bu odada Tam karşımda
Duyduğum doğruysa eğer Benden doğruyu duymaktan başka Birşeycik istemeyen biri var bu odada Benden başka
ah ah Emin misin? Gerçeğe demir misin? Yalanı eğersinde Doğruya değer misin?
ah ah ahh Emin misin? Gerçeğe demir misin? Yalanı eğersinde Doğruya değer misin?
Doğruyu isteme boş ver tatlım Doğrunun eğriye faydası yok Nereden çıktı bu doğru merakın Ama tabi sen daha dün tattın
Doğruyu isteme boş ver tatlım Doğrunun eğriye faydası yok Nereden çıktı bu doğru merakın Ama tabi sen daha dün tattın Dün tattın daha dün tattın
Laylaylaylaylay Laylaylaylaylay | |
|
| |
PıtıR<3 Admin
| Konu: Geri: --**--HEPSİ--**-- Cuma Haz. 13, 2008 10:49 pm | |
| bakalım
Bunu yapma Bunu bana yapma...
Bakalım seni kim kim Sevecekmiş böyle Zor bulursun biraz,biraaz Yerime seni kim kim Çekecekmiş söyle Aranırsın biraz,ara biraaz
Bardak doldu,sabrım taştı Şansın bitti,bekleme Vaktin doldu aşkım bitti Senden geçti bekleme Bardak doldu,sabrım taştı Şansın bitti,bekleme Vaktin doldu aşkım bitti bekleme
Bunu yapma Bunu bana yapma...
Bakalım seni kim kim Dinleyecek böyle Konuşursun daha Bakalım yüzüne kim kim Gülecek böyle Dolanırsın daha
Bardak doldu,sabrım taştı Şansın bitti,bekleme Vaktin doldu aşkım bitti Senden geçti bekleme Bardak doldu,sabrım taştı Şansın bitti,bekleme Vaktin doldu aşkım bitti bekleme
Bunu yapma Bunu bana yapma... | |
|
| |
PıtıR<3 Admin
| Konu: Geri: --**--HEPSİ--**-- Cuma Haz. 13, 2008 10:49 pm | |
| olmaz oğlan
Amanın da amanın kim gelmiş Eski sevgilim gelmiş Sütü sıcak içmiş belli Gezmiş görmüş öğrenmiş
Tok evin aç kedisi Aferinin delisi Ben seni nazlatamam Bulunur yenileri Ağa takılır biri Ben seni paslatamam
İyi kötü hoşsun hala Buralarda harcanma İyi kötü hoşsun hala Buralarda paslanma
Hiç bana bakma olmaz oğlan Sen kendine ısmarlan Hiç bana bakma olmaz oğlan Başkasına yuvarlan
E hadi canım hadi ama dışarı Hayat işte cızz yapıyor adamı İyi kötü hoşsun hala Buralarda harcanma
E hadi canım hadi ama dışarı Hayat işte cıss yapıyor adamı İyi kötü hoşsun hala Buralarda paslanma
Sen beni sevdiğine inandırma Sen önce kendini inandır Ben sevilmeyen biri değilim ki Anlatıyorsun yıllardır
Hiç bana bakma olmaz oğlan Sen kendine ısmarlan Hiç bana bakma olmaz oğlan Başkasına yuvarlan | |
|
| |
PıtıR<3 Admin
| Konu: Geri: --**--HEPSİ--**-- Cuma Haz. 13, 2008 10:48 pm | |
| saklambaç Cee e çık ortaya birden Cee e kaybol hadi yeniden Nerelere saklandın sen Sobelerim affetmem (ki) görmezsem
Ne haber sözüme mi geldin Gidiyordun, ayağıma geldin Düştün aşkın tuzağına Aklın başınamı geldi Kaçmak kolayına geldi Aşk sana zor mu geldi Saklambaç bu aşk oyunu Kavuşursak hiç aşk olurmu Söyle....
Aklın başına mı geldi Saklambaç bu aşk oyunu Kaçmak kolayına geldi Saklambaç bu aşk oyunu Aşk sana zor mu geldi Saklambaç bu aşk oyunu Kavuşursak hiç aşk olur mu Saklambaç bu aşk oyunu
çık ortaya birdeeen
Cee e çık ortaya birden Cee e kaybol hadi yeniden Nerelere saklandın sen Sobelerim affetmem (ki) görmezsem 4x | |
|
| |
PıtıR<3 Admin
| Konu: Geri: --**--HEPSİ--**-- Cuma Haz. 13, 2008 10:47 pm | |
| yalan Hani bensiz bir hiçtin Nefes bile almak bile zor derdin Ben senin her şeyindim Yalan Yalan
Gözü görmez başkasını Sen ve ben elmanın iki yarısı Bir ömür boyu beraber Yalan Yalan
Şimdi gördüm gerçek yüzünü Na na na na na na
Güne açan çiçekler gibiyiz Yalan yalan Öyle saf ki sevgimiz Yaaaalann Ayıramaz bizi hiç kimse Yalan yalan Ölene dek beraberiz Yalaaaann
Güne açan çiçekler gibiyiz Öyle safki sevgimiz Yalaan Ayıramaz bizi hiç kimse Ölene dek beraberiz Yalaann | |
|
| |
PıtıR<3 Admin
| Konu: Geri: --**--HEPSİ--**-- Cuma Haz. 13, 2008 10:47 pm | |
| kalpsizsin
çok güzelsin güzelsin çok şirinsin özelsin aslında yok demek haksızlık sana ama...
belki aradığın ben değilimdir benziyorum ama hiç değilimdir
sırf bu yüzden, bu yüzden birşey söyleyemem bu gece
çok güzelsin güzelsin çok özelsin aslında yok demek haksızlık sana ama...
sırf bu yüzden, bu yüzden birşey söyleyemem bu gece | |
|
| |
PıtıR<3 Admin
| Konu: Geri: --**--HEPSİ--**-- Cuma Haz. 13, 2008 10:46 pm | |
| çok güzelsin
çok güzelsin güzelsin çok şirinsin özelsin aslında yok demek haksızlık sana ama...
çok güzelsin güzelsin çok özelsin aslında yok demek haksızlık sana ama...
sırf bu yüzden, bu yüzden birşey söyleyemem bu gece | |
|
| |
PıtıR<3 Admin
| Konu: Geri: --**--HEPSİ--**-- Cuma Haz. 13, 2008 10:46 pm | |
| üç kalp
Karar ver artık kimi daha çok sevdiğine Kararsız olma sen üzme herkesi Kalbinde kim var o mu yoksa ben miyim Bilmek isterim yolumu çizeyim
Sen de üzgünsün bu hayattan hem de nasıl Bir kalpte iki kalp nasıl yaşanır İki kişi seven iki defa ölürmüş Bir kalp yalnız bir kalbi düşünürmüş
Ah sen üzgün ah ben üzgün O da üzgün yapma herkes de üzgün Ah sen üzgün ah ben üzgün O da üzgün yapma herkes çok üzgün
Gözler beni arar kalbin onu düşünür Tercih yap sonra üç kalp birden ölür Görülmemiştir böyle aşk inan dünyada Ne biçim sevgi üç kalp bir arada
Sen de üzgünsün bu hayattan hem de nasıl Bir kalpte iki kalp nasıl yaşanır İki kişi seven iki defa ölürmüş Bir kalp yalnız bir kalbi düşünürmüş
Ah sen üzgün ah ben üzgün O da üzgün yapma herkes de üzgün Ah sen üzgün ah ben üzgün O da üzgün yapma herkes çok üzgün
Ah sen üzgün ah ben üzgün O da üzgün yapma herkes de üzgün Ah sen üzgün ah ben üzgün O da üzgün yapma herkes çok üzgün | |
|
| |
PıtıR<3 Admin
| Konu: Geri: --**--HEPSİ--**-- Cuma Haz. 13, 2008 10:45 pm | |
| aşk sakızı
Seni sildim telefon defterimden Adının üstünü hep karaladım Yüzünü görmekten çok sıkıldım Nereye gitsem peşimdesin sen
Üf üf sıktın artık Sabrımı taşırdın artık Sakız gibi yapıştın da Tadını kaçırdın artık
Üf yeter üf üf yeter Yoksa sen aşk sakızı mısın?
Ayrıldık sana anlatamadım Kaçtım kaçtım kurtulamadım Bir türlü silemedin aklından Bıktırdın düşemedin yakamdan Aşk sakızı mısın?... | |
|
| |
PıtıR<3 Admin
| Konu: Geri: --**--HEPSİ--**-- Cuma Haz. 13, 2008 10:44 pm | |
| iki kelime
Söylemem gizlerim Kalbimde iki kelime
Kim bilir kimleri Yandırır bu iki kelime
Sormayın söylemem Aşkı bulmak çok zor
Harcamam boş yere Değmiyor hiç kimse
Aşktan sarhoş olsam da söylemem Saklarım her sorana söylemem
Aşktan sarhoş olsam da söylemem Saklarım da her sorana söylemem
O da seviyor,bu da seviyor Seni seviyor,herkes seviyor
da da da da da da da da da da da da da da da
Bana bunu sorma oo oo.... Yine duyamazsın söyleyemem Bana bunu sorma oo oo... Söyleyemem uuuh...
Söylemem,gizlerim Kalbimde kalsın İstemem,sormayın Gözlerim anlatsın
Aşktan sarhoş olsam da söylemem Saklarım her sorana söylemem
Aşktan sarhoş olsam da söylemem Saklarım da her sorana söylemem
o da seviyor, bu da seviyor seni seviyor, herkes seviyor da da da da da da da da da da da da da da | |
|
| |
PıtıR<3 Admin
| Konu: Geri: --**--HEPSİ--**-- Cuma Haz. 13, 2008 10:44 pm | |
| hepsi 1
Yoshy hep yolda Erense uzayda Gülçin şıpsevdi(hıh) Cemre çok zorlu biri
Bi çatı altında Hepsi bir arada
Zor demeden Düşmanlık bilmeden Pes etmeyip Vazgeçme sevmekten Söz verelim Hedefe gidelim Aşk gelirse Bi mola verelim
Gerçek aşk yolda Aslında kapında Çat kapı gelmiş Kimmiş neyin nesiymiş?
Bi çatı altında Hepsi bir arada
Zor demeden Düşmanlık bilmeden Pes etmeyip Vazgeçme sevmekten Söz verelim Hedefe gidelim Aşk gelirse Bi mola verelim Hepsi bir | |
|
| |
Admin Admin
Mesaj Sayısı : 118 Yaş : 28 Nerden : SİNCAN/ANKARA Kayıt tarihi : 25/05/08
| Konu: --**--HEPSİ--**-- Cuma Haz. 13, 2008 10:41 pm | |
| TEMPO- Diyorlarki bize elinde sonunda hayat herkesi kuzulaştırırmış Döve döve yola getirirmiş sonunda mutlaka uzlaştırırmış Onların hiç aklı yokmuymuş haaaaa tekmeli toptan salakmıymış Baş kaldırmak sadece hayatı büsbütün zorlaştırırmış
Bizi de dövsün hayat Bizi de yorsun varsın Geciktirirler ancak durduramazlar
Geleceğe akar zaman Korkan yerinde saysın Bütün boşluklara sızar yeninin gücü azar azar
Bıkmadan usanmadan Yaş alırken yaşlanmadan Pas tutmadan yas tutmadan Eğilmeden bükülmeden Ezmeden ezilmeden Kin tutmadan kül yutmadan
Tempo tempo tempo tempo
Tempo ha tempo ha tempo ha tempo ha Forte ha forte ha forte ha forte hahaha Tempo ha tempo ha tempo ha tempo ha Forte ha forte ha forte ha forteeee
Yaşamak istiyoruz yaşayacağız Hem de yasaksız bahçelerde Tıpkı tören gibi tıpkı şölen gibi Dolu dolu doya doya tamam mı?
Çekirdeksiz üzüm zeytin dalı Çiçek balı kan portakalı tadında Umut dolu hayat dolu Peki ya siz devam mı?
Dururmu dünya döner Kiminin yangını söner Kimi anlam çoğaltır Kimi anlam gömer
Su akar denizine kavuşur Deniz okyanusu ile buluşur Değişir herşey değişir Daha oynanmadı son el
Bıkmadan usanmadan Yaş alırken yaşlanmadan Pas tutmadan yas tutmadan Eğilmeden bükülmeden Ezmeden ezilmeden Kin tutmadan kül yutmadan
Tempo tempo tempo tempo
Tempo ha tempo ha tempo ha tempo ha Forte ha forte ha forte ha forte hahaha Tempo ha tempo ha tempo ha tempo ha Forte ha forte ha forte ha forteeee
Tempo ha tempo ha tempo ha tempo ha Forte ha forte ha forte ha forte hahaha Tempo ha tempo ha tempo ha tempo ha Forte ha forte ha forte ha forteeee(ALINTI) | |
|
| |
| --**--HEPSİ--**-- | |
|